Jornades presentació de convocatòria conjunta UPV – FISABIO

PRESENTACIÓ

La UPV i FISABIO, dins del Conveni per al Foment de la Cooperació en Recerca i Innovació Tecnològica entre ambdues Institucions, amb l'objectiu d'estimular noves col·laboracions en R+D+i han organitzat tres Jornades de cooperació en recerca i innovació tecnològica entre els seus investigadors i professionals.

Durant aquestes jornades, tindran lloc reunions bilaterals entre aquells participants que han enviat les seues expressions d'interès i els possibles socis interessats a col·laborar. A més, es presentarà la convocatòria d'ajudes per a finançar activitats preparatòries de projectes coordinats entre ambdues institucions.

Jornada de Cooperació UPV-FISABIO - Alcoi

Divendres 08 de juny de 2018 a les 12:30h.

Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi. Saló d'actes.

Alcoi.

Jornada de Cooperació UPV-FISABIO - Gandia

Divendres 15 de juny de 2018 a les 12:30h.

Hospital Comarcal Francesc de Borja. Saló d'actes.

Gandia.

Jornada de Cooperació UPV-FISABIO - València

Dilluns 11 de juny de 2018 a les 12:30h.

Hospital Universitario Doctor Peset. Saló d'actes.

València.

L'informem que les dades de caràcter personal que vostè ha facilitat seran incorporats a un fitxer del que és responsable el Servei de Promoció i Suport a la Recerca, Innovació i Transferència de la Universitat Politècnica de València (UPV), degudament inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de gestionar la seua petició, i difondre activitats i oportunitats de col·laboració en R+D+i amb la UPV. Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació amb les seues dades davant la Universitat Politècnica de València, Camí de Vera s/n, 46022 València.