En aquest apartat de la plataforma pots introduir les teues idees de projecte en "expressions d'interès". A més, podràs comprovar les "expressions d'interès aprovades" amb la finalitat de, si t'interessa, col·laborar en els projectes que sorgisquen a partir de les idees proposades pels participants de l'altra entitat.

INTRODUIR EXPRESSIÓ D'INTERÈS

Si tens idees de projectes i necessites un soci de l'altra entitat, per favor, mana'ns ací breument la idea, amb el perfil del soci que necessites, i et posarem en contacte amb els investigadors que corresponguen, amb l'objectiu que pugueu realitzar la col·laboració i sol·licitar l'ajuda per al vostre projecte col·laboratiu.

Dades Personals
Expressions d'Interès

L'informem que les dades de caràcter personal que vostè ha facilitat seran incorporats a un fitxer del que és responsable el Servei de Promoció i Suport a la Recerca, Innovació i Transferència de la Universitat Politècnica de València (UPV), degudament inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat de gestionar la seua petició, i difondre activitats i oportunitats de col·laboració en R+D+i amb la UPV. Podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació amb les seues dades davant la Universitat Politècnica de València, Camí de Vera s/n, 46022 València.